Spelbord

1 minute, 0 seconds Read

Spelbord har ett brett utbud av bl.a biljardbord, airhockeyspel, bordtennisbord, foosball, dart och supporterprodukter.  Vi har sedan 2005 erbjudit spelbord till nöjda kunder i hela Sverige. Vårt utbud består av allt från hobby till världsklass. Till butiken


Airhockeyspel
Airhockeyspel är ett snabbt och intensivt spel. Här erbjuder vi en blandning från märken som BCE, Garlando och Gamesson.

Foosball
Foosball eller fotbollsspel är något som blir allt populärare. Här tar vi in bord från Garlando som gör bord av världsklass. Vi kompletterar upp sortimentet med bord från BCE, Riley och Gamesson för att ge dig som kund valmöjligheter.

Dart
Darttavlor från Harrows, One80, Catdart och Unicorn gör vår sortiment intressant även för den erfarne utövaren. Självklart har vi även eldarttavlor.

Förutom dessa artiklar erbjuder vi ett brett sortiment av tillbehör till de olika spelen. Biljardköer, bordtennisracketar, dartpilar är några av våra populäraste tillbehör med köer från Mcdermott och bollar från Aramith som några av höjdpunkerna. Leta dig vidare till dessa och våra andra kategorier med hjälp av menyn ovan.


Similar Posts

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.