Kontorsgiganten

1 minute, 0 seconds Read

Kontorsgiganten är Sveriges största kontorsvaruhandel på nätet och erbjuder ett komplett utbud av kontorsmaterial och kontorsvaror till företag och privatpersoner.

Kontor – De har allt inom kontorsmaterial, städmaterial och kontorsmaskiner för arbetsplatsen och hemmakontoret. Sortimentet omfattar även fika & kaffe, torkpapper, kontorsmöbler, ergonomi, konferensutrustning, IT och datortillbehör.

Skola – Här finns allt för skolans verksamhet av skolmateriell, skolmöbler och städmaterial. Oavsett om du upphandlar varor till universitet, gymnasium, skola eller förskola så erbjuda Kontorsgiganten ett komplett utbud.

Omsorg & städ – De har ett komplett utbud av städmaterial för städfirmor och företag för städning av allmänna utrymmen samt för rengöring i hemmet. Kontorsgiganten har även ett bra utbud för sjukhus, äldreomsorg och annan kommunal omsorg.



På Kontorsgiganten hittar du ett brett urval av kalendrar och almanackor till riktigt bra priser. Välj bland klassiska almanackor eller hitta en snygg årsdagbok i konstläder som ser tilltalande ut. En kalender innehåller alla viktiga uppgifter om årets alla dagar och ger utrymme för dina egna anteckningar som kundmöten, events eller kom ihåg-notiser.  Köp din kalender nu

Similar Posts

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.