Hyllor


Svenska möbelklassiker i svenskt trä, tillverkad i Sverige. Hos hyllor.se kan kunden både handla färdiga möbler och skapa egna unika möbler från hyllsystemet Scala. Vi är ensam på marknaden att erbjuda denna möjlighet som kombineras med miljövänliga ekologiska färger, hållbarhet i trä från norrländska skogar och helt egen produktion. Det är tidlösa möbler som håller i generationer med en stor valmöjlighet i mått. Till butiken


Ett hyllsystem som tillverkas helt efter dina önskemål och behov. Hos oss kan du plocka ihop eller måttbeställa ditt eget hyllsystem i svenskt trä. Från våra färdiga mått väljer du hyllplan och stegar. Våra hyllsystem har en klassisk design och kan fås med eller utan färg, som både är ekologisk och giftfri. Beställ nu

Relaterade inlägg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.