Telenor

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Var du vill. När du vill. Det är därför vi finns till och det är därför vi investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

Uppkopplingen möjliggör också smarta tjänster som kan göra vardagen smidigare och enklare – så att du kan få mer tid för det som är viktigt på riktigt. Till butiken

Dela på surfen

Ju fler ni är, desto billigare blir det

Surfa på. Säkert såklart!

Saker online är inte alltid vad man tror. Det är svårt att veta vad som är på riktigt och inte. Få inspiration och tips om säkerhet på nätet. Allt för att du ska kunna leva ett så tryggt, fritt och uppkopplat liv som möjligt. Allt om säkerhet på nätet!